Kiitosten ja jäähyväisten aika

Tänään pidettiin Turun Vasemmistoliiton edustajiston kevätkokous. Ilmoitin jo syyskokouksessa ennen joulua, etten ole enää käytettävissä puheenjohtajaksi. Tänään oli vihdoin se suuri päivä, jolloin oli aika kiittää ja hyvästellä kovin rakkaaksi muodostunut luottamustoimi.

Turun Vasemmistoliiton uudeksi puheenjohtajaksi valittiin Asko Mäki. Asko päihitti vastaehdokkaansa Johannes Yrttiahon selkein äänin 36-21.

Yllättäen koko puheenjohtajisto tuulettui täysin, sillä yllätysnimi Maija Nieminen nappasi niin ikään selvin luvuin varapuheenjohtajan pestin. Maija on pätevä, nuori ja tarmokas nainen, joka vastikään valittiin Tervaksen puheenjohtajaksi. Maijan vastaehdokkaina olivat Johannes Yrttiaho ja Ulla Syväkari. Olin todella äimänkäkenä, kun Maija löi vastaehdokkaansa niin selkeästi. Olen Maijan yllättävästä valinnasta erittäin tyytyväinen, sillä Maija on tomera, pätevä ja kaikin puolin ihana henkilö.

Maija ja Asko ovat kova pari luotsaamaan kunnallistoimikuntaa yhdessä. Varsinkin, kun heillä on apuparinaan tuore kunnallissihteerimme Elias Laitinen.

Vaaliohjelman kevätedustajisto lähetti vielä kunnallistoimikunnan käsiteltäväksi. Vaaliohjelman osalta järjestö tulee ilmeisesti järjestämään uuden kokouksen. Kokous vahvisti myös ensimmäiset 35 ehdokastaan.

Kokouksen jälkeen piipahdimme pikaisilla limpsoilla lähikuppilassa ja nauraa hekottelimme Turun Sanomien lööpille: Turun Vasemmistoliiton johtoon kommunistien viimeinen pääsihteeri.

Kovasti onnea ja tsemppiä tuoreelle puoluejohdolle! Minä tyydyn nyt haistelemaan saamiani ihania kukkasia, joita on koti tulvillaan.

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s