Kokoomuksen villi 8-tie vaalikampanja

Kokoomuksen isot pojat ovat heränneet vaalien kunniaksi vetämään kunnon lokakampanjaa.

Julkisuudessa on jo ehditty näkemään propagandistinen ja dramaattinen itkuvirsi-näytelmä kokoomuslaisten kansanedustajien puolesta, kuinka 8-tien tulevaisuus on nyt uhattuna, kun Kyllönen antoi potkut liikenneviraston pääjohtaja Tervalalle. Sillä ei tietenkään ole mitään merkitystä, että Tervala on touhunnut omiaan välittämättä hallituksen linjauksista ja menettänyt ministerin luottamuksen, vaan kokoomuksen puppugeneraattori jatkaa kiivaasti uhkaavien ja pelottelevien lausuntojen antamista julkisuuteen. Syypääksi tässä jupakassa on tietenkin sopivasti nostettu vasemmistoliittolainen liikenneministeri Merja Kyllönen.

Samalla kokoomuksen pojat unohtavat näppärästi kertoa sen tosiseikan, kuinka liikenneministeri on todellisuudessa pitänyt kiinni hallituksen yhdessä sopimista linjauksista. Tukea liikenneministeri ei kokoomuksen pojilta ole saanut, vaan alueen kokoomuslaiset kansanedustajat  ovat päättäneet asettua isojen poikien puolelle. Samalla he ovat antaneet näyttävästi tukensa kyseenalaiselle hyvävelikerholle – sellaiselle samanlaiselle, joka Turussakin runnoo toriparkkia läpi.

Onneksi kuntalaiset eivät ole tyhmiä ja tänään kävelykadulla liikenneministeri Merja Kyllönen saikin runsaasti positiivista palautetta ja  terveisiä  ohikulkijoilta. Ne terveiset haluan lähettää tämän kirjoituksen myötä ministeri Kyllöselle.  Alueen asukkaat tuntuvat olevan tyytyväisiä, että meillä on vihdoinkin liikenneministeri, joka uskaltaa puuttua virkamiesten leväperäiseen toimintaan eikä anna poikien hyppiä nenilleen. Sillä loppujen lopuksi, tällaista suurta kohuahan ei olisi edes syntynyt, jos liikenneviraston johdossa olisi toimittu asiallisesti ja hanke voisi edetä  ilman ongelmia eteenpäin.

Vasemmistoliiton osalta voin sanoa, että 8-tie huonokuntoisuus on pitkään ollut huolenaiheemme ja tien kunnostus pitää saada nopeasti alkuun. Sen eteen tulemme varmasti tekemään kaikkemme lähitulevaisuudessa, sanoo kokoomuksen niin kovin huolissaan olevat pikku ystävämme mitä tahansa.

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s