Vasemmisto vaihtoehtona

Tänään olemme tavattavissa Turun kävelykadulla klo 15.
Minä, Li ja Annika Lapintie.

Tässä ote vaaliteemoistani, miksi meitä kannattaa äänestää:

Onnellisessa Turussa kaikista pidetään huolta. Keskittämisen sijaan palvelut viedään sinne, missä kaupunkilaiset ovat. Kaupunginosia ja lähiöitä tuetaan kaupungin asuntopolitiikan ja kaavoittamisen avulla, monipuolisilla palveluilla ja viheralueilla. Rakenneuudistuksia tehdään harkitusti, hallitusti ja maltilla. Tulevaisuuteen katsova kaupunki ymmärtää panostaa laadukkaisiin ennaltaehkäiseviin toimenpiteisiin.

Joustavat ja laadukkaat päivähoito- ja neuvolapalvelut tukevat lapsen kasvua varhaislapsuudessa sekä mahdollistavat vanhempien työssäkäynnin. Monipuolinen laadukas koulutarjonta, lähikirjastot ja nuorisopalvelut auttavat nuoria menestymään elämässään eteenpäin erilaisista lähtökohdista huolimatta.

Riittävät ja oikea-aikaiset toimenpiteet päihde-, mielenterveys- ja lastensuojelun palveluissa ehkäisevät syrjäytymistä ja vahvistavat osallisuutta. Vanhuksia arvostetaan takaamalla heille varallisuuteen katsomatta monipuoliset palvelut niin kotihoidossa, palveluasumisen piirissä kuin laitoshoidossakin.

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s