Kiitos 612 kertaa!

Kiitos kaikille äänestäjille ja tukijoilleni! Tällä vahvalla tuella on hyvä jatkaa alkavalla kaudella valtuustossa. Kiitos myös runsaista onnitteluista ja kannustuksesta alkavaa valtuustokautta ajatellen. Olo on vaalien jälkihumussa väsynyt, mutta onnellinen.

Valtuustoryhmämme uudistui merkittävästi, myös naisistui, ja odotan innolla uuden valtuustoryhmän kanssa työskentelyn aloittamista. Tänään suuntaan vielä vanhalla kokoonpanolla kaupungintalolle kaupunginvaltuuston kokoukseen sekä seminaariin. Uusi valtuustoryhmä aloittaa työskentelynsä tammikuussa.

Uudessa ryhmässämme on yhdeksän valtuutettua: Li Andersson, Pirjo Rinne, Johannes Yrttiaho, Mirka Muukkonen, Jukka Kärkkäinen, Pasi Heikkilä, Sauli Saarinen, Alpo Lähteenmäki ja Elina Sandelin. Ensimmäisenä varalla on Riikka Oksanen.

Olen ihan mielettömän innoissani Li Anderssonin saamasta äänimäärästä, entinen naapurini on nyt koko Varsinais-Suomen äänikuningatar. Li pesi vanhat konkarit mm kokoomuksen Petteri Orvon ja Ilkka Kanerva. Ihan mieletöntä, että Vasemmistoliitolla on riveissään äänikuningatar! Onnea Li!

Toinen vaalien yllättäjä riveissämme on ensikertalainen Elina Sandelin. Elina tosiaan laittoi vaalisloganinsa mukaisesti puuroon mandelin. Elinan kokemus, into ja tietotaito on tervetullut lisä ryhmämme työskentelyyn.

Olen ylpeä meidän porukasta, yhteishenki eilen Panimoravintola Koulun vaalivalvojaisissa oli todella hyvä ja tunnelma katossa.

Vielä minulle ei ole ehtinyt muodostumaan kokonaiskäsitystä siitä, mitä tämä vaalitulos tarkoittaa tulevan kauden politiikkaan. Miten käy toriparkin, raitiotiehankkeen, julkisen terveydenhuollon, lastensuojelun.. tämä kaikki  selvenee vasta tulevina viikkoina, kun ryhmät jakavat luottamustoimipaikat keskenään, valitsevat niihin edustajansa ja kun neuvottelut puolueiden välisistä yhteistyömahdollisuuksista käynnistyy. Se on syytä muistaa, että Li Anderssonin valtava kannatus on selkeä viesti kaupunkilaisilta: haluamme uudenlaista politiikkaa Turkuun kähminnän ja suhmuroinnin sijaan.

Sivujuonteena vaaleista totean, että aina ei sitä rahallakaan pääse valtuustoon. Keskustan kaupunginvaltuutettu Jarmo Laivoranta laittoi oman ilmoituksensa mukaan vaaleihin 17 000 euroa ja jäi silti rannalle. Tähän nähden oma pikkuisen 1500 euron vaalikampanjani koen oikein onnistuneeksi ja arvostan jokaista ääntä ja sitä vahvaa tukea, jonka kaupunkilaisilta olen saanut. Kiitos vielä kerran!

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s