Alexander Stubb, älä ole pelle

Sosiaalisessa mediassa kuohuu. Somessa kiertää Alexander Stubbin twiittaukseen perustuva viesti: Ulkomaankauppa- ja Eurooppaministerimme reaktio eiliseen puukotukseen: ”voisiko joku kertoa mikä on EUroopan äärioikeiston ja -vasemmiston ero nykyään? En oikeasti tiedä. Kertokaa please.”

Alexander Stubb, älä tee itsestäsi narria. Sinulta ministerinä kaivataan nyt voimakasta kannanottoa väkivallattomuuden puolesta. Eilinen puukotus ei ollut yksittäistapaus vaan systemaattista väkivaltaista uhkailua, jonka kohteena on yksi Äärioikeisto Suomessa kirjan kirjoittaja, turkulainen kaupunginvaltuutettu ja Varsinais-Suomen varakansanedustaja Li Andersson (vas).

Kuinka pitkään tällaista väkivaltaista uhkailua ja toimintaa aiotaan vielä vähätellä ja sivuuttaa. Toivon, että Sinä et ole yksi niistä raukoista ihmisistä, jotka tähän sortuu. Pelko, mihin tämä kaikki tulee johtamaan, on todellinen. Emme kaipaa ruumiita. Luulisi meidän olevan samaa mieltä siitä, että Suomen on oltava jatkossakin vapaa maa, jossa on mielipiteen- ja sananvapaus, ilman pelkoa väkivallasta.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s